Algemene COVID-19 (Corona) update

Gezien de huidige situatie met betrekking tot het COVID-19-virus houden we de ontwikkelingen en de aanbevelingen van de WHO nauwlettend in de gaten.

Er zijn noodzakelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat we een veilige en schone werkomgeving hebben voor onze teamleden op locatie. We willen benadrukken dat al onze interne processen gewoon doorgaan. Aankopen en verkopen worden nog verwerkt, onze klantenservice is nog steeds bereikbaar, het authenticatiecentrum draait nog op volle toeren en verzending is nog mogelijk.

Afhankelijk van de regio van de klant kan het verzendproces enigszins worden vertraagd door de maatregelen die momenteel in die regio's worden opgelegd, maar we streven ernaar de impact te minimaliseren.

Wij danken je voor je begrip en geduld. We waarderen en respecteren je als klant en hopen dat iedereen in deze onzekere tijden veilig blijft.